Snabbstart-guide – Lightning Path Overview – 대각 – 자각 능력을 주소서 Ascend

Det finns en stor mängd information på denna webbplats. Från färdiga böcker och koncept till poem och liknelser (allegorier), och du kan lätt gå vilse eller överväldigas. För att undvika detta, och för att snabbstarta ditt uppvaknande och få tillbaka din kraft, har jag försett dig med denna snabbstart-guide. Om du är intresserad av att veta mer och avancera så snabbt som möjligt, följ då denna guide.

1) Köp eller be om de grundläggande böckerna via e-post och läs dem. Du kan köpa e-böckerna för $11.11 och samtliga sex i tryckt version för $42.99. Om du är seriös och har råd att köpa de tryckta böckerna så rekommenderar jag det, eftersom du kommer att läsa dem flera gånger allteftersom dina andliga insikter och förmågor ökar. Om du inte har råd med böckerna, oroa dig inte. Kontakta mig via Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den så sänder jag med glädje e-böckerna gratis till dig.

Om du vill ha en kortfattad beskrivning över tillgängliga LP-böcker, besök denna sida.

2) Om du inte redan har gjort det, ta en titt på liknelserna. Liknelserna som jag författar är små korta berättelser avsedda att lära ut komplicerade andliga och politiska ämnen på ett enkelt och lättfattligt sätt. När du läser dessa liknelser kommer din förståelse av ”vad som händer” att öka dramatiskt. Om du frågar vad jag tycker, så anser jag att enbart det i sig självt är värt prenumerationsavgiften.

3) När du väl har läst böckerna och liknelserna rekommenderar jag att du prenumererar på denna webbplats och börjar se dig omkring. När du registrerar dig kommer du att få se några extra menyer och få tillgång till fler resurser. Besök oss på vårt forum (kanske presentera dig själv när du känner dig säker), ställ frågor, läs några av dikterna och börja utforska vad som finns där.

4) Och sedan, när du tagit reda på vad detta är för sorts webbplats och är beredd att offra lite mer av din värdefulla tid för ditt eget uppvaknande och kraft (egenmakt), ta då en titt på menyn LP Kursplaner (den är synlig för registrerade användare). Den menyn innehåller en guidad översikt över resurser och material som finns här och som du kan använda för att organisera dina studier.

5) Slutligen, och om du är intresserad, ta en titt på menyn LP Teori. Den menyn ger en mer akademisk översikt av mitt verk och hur det förhåller sig till den kontext som representeras av teoretiker och psykologer som Sigmund Freud, Stanislav Groff, Abraham Maslow, och sociologer typ Karl Marx, Max Weber, osv. Framöver kommer jag att avhandla hur det är besläktat med denna världs tidigare Avatarer, och om du inte har något emot en presentation för höger hjärnhalva, så finns den informationen i Liknelsen om förbundna ögon.

Välkommen hem!

ms